Iskalnik

Splošno

  • Šifra: S-8/2018
  • Tip: Stanovanje
  • Velikost: 59 m2
  • Nadstropje: Pritličje
  • Leto izgradnje: 2006
  • Opis lokacije: Crveni vrh

Podroben opis

Na Crvenem Vrhu v drugi vrsti od morja prodamo pritlično 3 sobno stanovanje z velikim atrijem, parkirnim prostorom in zaprto garažo. V osrčju luksuznega letovišča Crveni Vrh v Istri, v bližini kompleksa golf igrišč, prodamo novo, svetlo in funkcionalno-estetsko opremljeno 3 sobno stanovanje v velikosti 59 m2, kateremu pripada še 15 m2 terase na katerem je kaminski kot in v kletnem delu zaprta garaža v velikosti 25 m2.
Stanovanje se nahaja na mirni lokaciji v stavbi s štirimi posameznimi enotami. Sestavljeno je iz vhoda, dveh spalnic, kopalnice, kuhinje z jedilnico in dnevne sobe, iz katere je izhod na teraso s popolnoma odprtim pogledom na morje. Terasa omogoča dnevno bivanje in druženje, kaminski kot pa mir in zasebnost.

Objekt je redno in sproti vzdrževan ter primeren za takojšnje bivanje, počitnice ali oddajanje. Za hlajenje je poskrbljeno s 3 klimatskimi napravami, za ogrevanje pa s talnim gretjem in električnimi radiatorji ter vrhunskim kaminom v dnevni sobi. Stanovanju pripada tudi lastniško parkirno mesto takoj pri vhodu. Prodaja se v celoti opremljeno.
Iz terase se ponuja prelep panoramski pogled na Piranski zaliv, obalo Slovenije in Italije, Alpe, Dolomite in slikovito pokrajino. V bližini objekta se nahaja turistično naselje z velikim bazenom in igrišče za golf z 18 luknjami. Zaradi svoje bližine večjim evropskim mestom je dostopen z avtomobilom ali letalom.
Stavba ima gradbeno dovoljenje in je vpisana v ZK, bremen prosto.

Za ogled in dodatne informacije pokličite 041/399-410. Vabljeni na ogled.

Pogoj prodajalca je, da kupec poleg kupnine, nosi tudi strošek plačila za posredovanje v višini 2% povišan za pripadajoči davek na dodano vrednost.

 

Dodatno

Dodatno
Atrij Parkirišče
Priključki
Elektrika Voda Kanalizacija

Kontaktiraj agenta

agent Lojze Treven

Lojze Treven

  • 041/399 410
  • lojze.treven@fesst.si
več o agentu