Iskalnik

Splošno

  • Šifra: S-19/2020-26
  • Tip: Stanovanje
  • Velikost: 106.1 m2
  • Nadstropje: 2/2
  • Leto izgradnje: 2021
  • Opis lokacije: Klanec

Podroben opis

V bližini najpomembnejših prometnih povezav, blizu nakupovalnega središča Qulandia in blizu centra mesta,  prodamo veliko 4 sobno stanovanje skupne neto tlorisne površine 106,10 m2, prodajne bivalne površine 82,00 m2 in terasa 19,40 m2 v 2/2  nadstropju novega objekta. Stanovanje ima jugovzhodno lego in zelo dobro funkcionalno razporeditev, shrambo v kletni etaži ter dve parkirni mesti v garaži. lega stanovanja je idealna, saj je orentiran proti vzhodu in ima odprt pogled proti karavankam. Prednost stanovanja je tudi, da vsaj 50m od objekta ne bo zrasel drug objekt zato je na terasi zagotovljena intima. Ogrevanje je CK-toplovod. Obratovalni stroški se plačujejo po dejanski porabi merjeni po števcih. Iz kletne etaže do stanovanj vozi dvigalo. Objekt je zgrajen leta 2021, in ga sestavljata dve stavbi s skupno garažno hišo in imata 4 etaže, dva glavna vhoda in ga obkroža čudovita narava ter urejena infrastruktura. V okolici je zadosti zunanjih parkirnih mest ter vsa potrebna infrastruktura v neposredni bližini. V kletni etaži objektov so tudi kolesarnica, shrambe in skupni tehnični prostori. V sklopu zunanje ureditve so predvidene zelene površine, otroško igrišče in urejene pa so potrebne interventne poti in prostori za smeti. Do AC priključka Kranj vzhod je 1 km do centra mesta pa 500m. Slike notranjosti so simbolične.
Lepa priložnost za dober nakup! Vabljeni na ogled!
Stanovanju pripadata tudi dve notranji lastniški parkirni mesti v garaži, ki sta v ceni. Vsako parkirno mesto ima predpripravo za lastno elektricno polnilnico.

Pogoj prodajalca je,  da kupec poleg kupnine povrne del stroška posredovanja v višini 1,5 % povišano za DDV od prodajne cene nepremičninski agenciji Fesst nepremičnine d.o.o..

Dodatne informacije na telefon 030/635-478 ali 04/236 73 73 ali info@fesst.si.

Dodatno

Dodatno
Pokrito parkirišče Dvigalo Terasa Klet
Priključki
Elektrika Voda Kanalizacija
Energetski razred
V izdelavi

Kontaktiraj agenta

agent Tomaž Košir

Tomaž Košir

  • 030 635 478
  • tomaz.kosir@fesst.si
več o agentu