Iskalnik

Splošno

  • Šifra: H-67/2024
  • Tip: Hiša
  • Velikost: 180.2 m2
  • Parcela: 409 m2
  • Leto izgradnje: 2022
  • Opis lokacije: Kranj okolica

Podroben opis

Na obrobju mestne občine Kranj, blizu protokolarnega objekta Brdo,  na zelo mirni in sončni lokaciji oddamo večjo in v letu 2024 zgrajeno enoto dvojčka hiše, skupne neto tlorisne površine 180,00 m2, na zemljišču velikosti 409,00 m2. Hiša je zgrajena iz kvalitetnih energetsko varčnih vgradnih materialov (alu 3 slojna okna in vhodna in notranja kvalitetna vrata, kvalitetna notranja oprema, ploščice, fasada 20 cm izolacije, krpanke, komarniki, klima, predpriprava za kamin …)  in sodobne arhitekture. Je v dveh etažah, P+M ter še delno neizdelana podstreha. Dodatno je možno dokončati podstreho cca 40 m2 v pisarno ali telovadnico. Funkcionalna razporeditev obsega v spodnjem delu dnevno-bivalni del: kuhinja z jedilnico ter dnevni prostor z izhodom na teraso obrnjeno na JV, WC, kurilnica ter shramba. V prvem nadstropju je večja kopalnica z WC, utility, spalnica z kopalnico ter dve otroški sobi. V sodobnem objektu so vgrajeni kvalitetni materiali zaradi katerega so stroški vzdrževanja in ogrevanja nizki. Po hiši je napeljano talno ogrevanje-toplotna črpalke. Hiša je klimatizirana.
Optični priključek je na hiši. Delno opremljeno: kuhinja z belo tehniko in kopalnice.
Pred objektom je dvorišče za več vozil, za hišo pa zelenica in vrt, ki nudita zasebnost. Dostop do hiše je asfaltiran. Lokacija je izredno dobra, mirna, sončna,  na obrobju mesta pa vendarle zelo blizu mesta, v bližini so neomejene možnosti za sprehode v naravi. Prevzem je predvideno možen po 1.5.2024.  Do AC priključka je 2 km.
Mesečna najemnina znaša 1.800,00EUR, varščina v višini 5.400 EUR

Za ogled napišite na mail tomaz.kosir@fesst.si kratko predstavitev ( kdo ste, zaposlitev, zakaj iščete, koliko oseb, izobrazba,….) ali za dodatne info pokličite 030/635 478-Tomaž.

Lastnik izpostavlja dejstvo, da je je pogoj za podpis najemne pogodbe, da najemnik poleg plačila varščine najemodajalcu povrne strošek najema v višini enomesečne najemnine povišano za pripadajoči davek na dodano vrednost.
 

 

Dodatno

Priključki
Elektrika Voda Kanalizacija

Kontaktiraj agenta

agent Tomaž Košir

Tomaž Košir

  • 030 635 478
  • tomaz.kosir@fesst.si
več o agentu